Over ons

In het hart van Vichte, omringd door het geluid van voorbijrazende fietsen en auto’s, bevindt zich Smetties Fietsateljee - een bruisend toevluchtsoord voor liefhebbers van alles wat met fietsen te maken heeft.

Isabel verwelkomt elke klant met een stralende glimlach en een warme groet, haar hartelijkheid en enthousiasme creëren een gastvrije sfeer in de winkel. Met veel plezier neemt ze de ontvangst en het beheer van de winkel op zich, waarbij ze ervoor zorgt dat elke klant zich thuis voelt.

Thibaut en Andy zijn de handige technici van het gezin. Ze zijn meesters in het repareren en verkopen van fietsen. Gewapend met gereedschap en kennis, staan ze altijd paraat om klanten te helpen en ervoor te zorgen dat hun fietsen in topconditie verkeren. Hun passie en expertise voor de fiets is aanstekelijk en onmisbaar voor onze winkel.

Matteo, de jonge student met een passie voor techniek, brengt zijn vrije tijd door in de werkplaats van de winkel, waar hij zijn vaardigheden aanscherpt door te helpen met reparaties en onderhoud.

Nicolas, de administratieve duizendpoot van het gezin, balanceert zijn fulltime job bij projectontwikkelaar ION met het beheer van de administratie in de fietsenwinkel. Zijn scherp oog en toewijding zorgen voor een vlotte afhandeling van alle zakelijke aspecten van de winkel.

Samen vormen wij een hecht team, gedreven door gezamenlijke passie voor fietsen en onze liefde voor elkaar als familie.